Utvikling:

KONTORER: Slik ser utviklerne for seg de nye kontorbyggene.

Skal bygge 25.000 kvadratmeter kontorarealer til 501 mill

STØ Entreprenør har signert totalentreprise med Snøbyen Utvikling for å bygge Fjellhusene i Lørenskog.

Publisert Sist oppdatert

Snøbyen er en ny bydel der skiarenaen SNØ, næringsbyggene Snøhus 1 og 2, samt Luhrtoppen - og et stort parkeringsanlegg allerede står ferdig.

Fjellhusene blir fire bygninger som i tillegg til kontorer skal huse et nærsenter med blant annet daglivarebutikk, apotek, frisør og bakeri, ifølge en pressemelding. Utviklerne vil også ha inn et helse- og servicetilbud som kan romme alt fra behandling og rehabilitering til velvære.

- På by- og gateplan blir det et velkomstsenter for leietakere og besøkende. Over gateplan blir det fleksible kontorlokaler, melder entreprenøren.

Utviklingsselskapet eies av Selvaag, Canica, Oslo Pensjonsforsikring, Baumann Invest, Malling & Co. og Lørenskog Kommunale Pensjonskasse. Når Snøbyen står ferdig med sine 200.000 kvadratmeter, er det med flere enn 2.000 nye arbeidsplasser.

Går alt slik begge parter ønsker blir det byggestart på Fjellhusene høsten 2022. Og det var flere aktører som gjerne ville hatt kloa i denne kontrakten.

- Det har vært en god tilbudskonkurranse med flere dyktige tilbydere. Vi er glade for å ha kommet til enighet med STØ Entreprenør, sier prosjektsjef Ole Morten Huser i Snøbyen Utvikling.

Powered by Labrador CMS