Vegard Jakobsen, Skagen Eiendomsforvaltning.
Vegard Jakobsen, Skagen Eiendomsforvaltning.

Skagen satser på Østlandet – har gjort sin første ansettelse

– Vi har fått forespørsler om å påta oss oppdrag på Østlandet, derfor etablerer vi et kontor i Oslo, sier daglig leder Vegard Jakobsen i Skagen Eiendomsforvaltning.

Publisert

Skagen Eiendomsforvaltning er en tverrfaglig leverandør av forvaltningstjenester til næringseiendom. Tjenestene omfatter forvaltning, drift, rådgivning og utvikling.

Det Forus-baserte selskapet ble stiftet i 2013, og har i dag 30 ansatte. Forvaltningsportefølje er på ca. 500.000 kvadratmeter.

Nå skal Skagen Eiendomsforvaltning utvide det geografiske nedslagsfeltet.

NYANSATT: Hanne Torgersen Bjørneng.
NYANSATT: Hanne Torgersen Bjørneng.

– Vi har fått en del henvendelser fra eksisterende kunder om vi kan påta oss oppdrag på Østlandet. I tillegg har vi fått gode signaler fra potensielle kunder som vi har hatt dialog med, derfor har vi etablert et avdelingskontor i Oslo, forteller daglig leder Vegard Jakobsen i Skagen Eiendomsforvaltning.

– Det er mange store og flinke aktører innen eiendomsforvaltning, men vi har en litt annen struktur på vår forvaltning, derfor ser vi et udekket behov, sier han.

Skagen Eiendomsforvaltning har nå ansatt Hanne Torgersen Bjørneng som avdelingsleder for satsningen på Østlandet. Hun er utdannet ingeniør innen energi og miljø i bygg. De siste 15 årene har hun jobbet som rådgivende ingeniør, og kommer nå fra stillingen som spesialrådgiver eiendom i Opak. Tidligere har hun jobbet flere år i Multiconsult.

– Hanne har ledet både små og store oppdrag for offentlige og private kunder, og har sin hovedkompetanse innen energi og miljø, tekniske anlegg og prosjektledelse. Vi gleder oss til å få henne med på laget og vår satsning i Oslo-området, sier Jakobsen.

– Vi tenker jo at vi skal ha vekst ved dette kontoret, derfor vil vi i løpet av relativt kort tid ha på plass minst én person til, påpeker han.

Powered by Labrador CMS