Karriere:

TIL VIKA PROJECT FINANCE: Jonas Jevanord bytter beite etter fire år i Citycon.

Satser på asset management – henter fra Citycon

Vika Project Finance etablerer Vika Asset Management og har ansatt Jonas Jevanord til å lede satsingen.

Publisert

Jonas Jevanord har vært prosjektutvikler i Citycon Norway i fire år og skal lede Vika Asset Management. Der vil han ha ansvaret for rådgivning, optimalisering og oppfølgning av porteføljen - belyse mulighetsrom, sikre gode fremtidige leieinntekter og rapportere til investorene.

– Vika-porteføljen er spennende og bred innenfor flere segmenter, noe som gjør det veldig motiverende å ta fatt på mine nye arbeidsoppgaver. Jeg ønsker å takke team Vika for tilliten og gleder meg veldig til å jobbe med dem, sier Jevanord.

– På grunn av økende oppdragsmengde og vekst i porteføljen av egenforvaltede prosjekter, har vi vært på søken etter en dyktig Asset Manager. Jonas har en spennende bakgrunn, profil og kompetanse og vi er meget fornøyd med å få han med på laget. Vi er sikre på at han vil være et positivt tilskudd til vårt team og en vesentlig bidragsyter for å skape verdier til våre prosjekter, særlig da på forvaltning-, utleie- og utviklingssiden, sier Thomas Holtan Leskovsky, daglig leder i Vika Project Finance.

Powered by Labrador CMS