TIL NORGE: I fjor kom den svenske konferansesuksessen Business Arena til Norge.

Samler fremoverlente kommuner og eiendombransjen

Neste uke skal eiendomsbransjen og noen av de mest fremoverlente kommunene samles i konferansen Business Arena i Oslo.

Estate Medias svenske eiere Bonnier/Fastighetsnytt har i en årrekke hatt stor suksess med Business Arena. Det som kan krype og gå i eiendomsbransjen og blant offentlige aktører har møttes til gigantarrangementet i Stockholm og flere mindre Business Arenas i andre svenske storbyer.

Etter en forsiktig start i fjor, som var det første året som Estate kunnskap arrangerte Business Arena i Oslo, er konseptet nå i ferd med å sette seg i Norge.

– Vi kobler kommuner, eiendomsselskaper, rådgivere og ulike offentlige etater sammen på Business Arena. I tillegg har vi fått lagt Bane NOR Eiendoms Knutepunktkonferanse inn som en del av det faglige programmet til Business Arena, sier Stein Ove Ødegård, leder av Estate kunnskap.

Han håper på opp mot 400 personer på konferansen, som er på Radisson BLU Scandinavia Hotel i Oslo den 11 mai.

I tillegg til Bane NOR Eiendoms Knutepunktkonferanse, som tar for seg fortetting, samarbeid om byutvikling, bomiljø, mangfold og sosial bærekraft, er det temaer som markedssituasjonen i de fire nordiske landene, samfunnssikkerhet & beredskap, og flere eksempler på privat og offentlig samhandling.

Det er også en kommunefrokost, hvor de mest fremoverlente kommunene får vise seg frem for utviklere og investorer som ser etter prosjekter utenfor Oslogryta.

Powered by Labrador CMS