STORT PROSJEKT: Så langt er det bygs 91 rekkehus og leiligheter i prosjektet.
STORT PROSJEKT: Så langt er det bygs 91 rekkehus og leiligheter i prosjektet.

Salgssuksess i Drammen

Korona har ikke satt en stopper for salget av boligprosjektet Pålsøya Park i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

Der har utvikleren Buskerudveien Bolig III AS, som kontrolleres av OKK, solgt 21 av totalt 40 leiligheter i det tredje byggetrinnet. Byggetrinnet består av tre leilighetsbygg på fire etasjer med inntrukket toppetasje og store takterrasser. De øvrige leilighetene får balkonger eller markterrasser med uteareal.

– Vi har hittil bygd totalt 91 rekkehus og leiligheter. Til tross for dagens korona-situasjon, er vi svært fornøyd med å ha oppnådd 21 salg med 58% av salgsverdi for prosjektet. Drammen kommune har utstedt godkjent rammesøknad og søkeprosessen mot igangsettingstillatelse er iverksatt. Arbeid med klargjøring for byggetrinn tre er allerede igangsatt, med riving og opprydding på tomten. Grunnarbeidet starter etter 17. mai, og planlagt overlevering er høsten 2021, sier byggherre og prosjektleder i Buskerudveien Bolig III AS, Lars Berglund.

– Interessen for Pålsøya Park engasjerer stort, og salget har gått over all forventning, sier boligmegler/prosjektsjef i Dialog Eiendomsmelding AS, Geir Gundersen.