LADING MED EKSTRATJENESTER: Ragde Eiendom vil tilby en rekke tjenester i tilknytning til sin nye ladesatsing.
LADING MED EKSTRATJENESTER: Ragde Eiendom vil tilby en rekke tjenester i tilknytning til sin nye ladesatsing.

Ragde Eiendom med ny ladesatsing

Ragde Eiendoms nye avdeling Ragde Innovation lanserer et nytt ladeselskap for elbiler som skal tilby et attraktivt ladetilbud og en rekke andre innovative tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Den nye satsingen til Ragde Eiendom innenfor bærekraft og miljø, Ragde Innovation, har i dag hovedfokus på offentlig lading, selvprodusert energi og energioptimalisering. Nå lanseres Ragde Charge, med ambisjon om å være et ladeselskap som gir god energi, og som tilbyr tjenester ut over bare lading.

– Vi skal jobbe kontinuerlig med å identifisere attraktive verdiforslag, og vil i løpet av det kommende året teste tjenester som støvsuging, påfylling av spylervæske og utvendig vask som en del av vårt tjenestetilbud på våre ladelokasjoner. Det skal være enkelt å benytte seg av en Ragde Charge-stasjon, og vi jobber målrettet mot at kunden skal kunne benytte sin foretrukne betalingsløsning - bankkort, ladebrikke eller betalingsapp, sier Christoffer Pihl i Ragde Charge.

Den første pilotstasjonen ble etablert i Thorvald Meyers Gate i februar 2022. Siden oppstarten har Ragde brukt pilotstasjonen aktivt for å hente inn informasjon om brukervennlighet, serviceapparat og tekniske integrasjoner. I midten av juli økte Ragde Charge antall hurtigladepunkter i Thorvald Meyers Gate fra 2 til 10. I løpet av de neste månedene vil man også finne Ragde Charge i Trysil, Hemsedal, Arendal og Ålesund.

– Innen selvprodusert energi har vi ambisjon om å legge solcellepanel på opptil 10 næringsbygg i løpet av 2022. Vi har foreløpig installert solceller på 3 næringsbygg, med en samlet produksjon på ca 1.200.000 kWh. Ytterligere prosjekter er bestilt for installasjon ut over høsten, fortsetter Pihl.

Ragde Eiendom arbeider også aktivt med å forstå lønnsomheten ved bruk av batteriløsninger og energioptimalisering, for å optimalisere bruken av egenprodusert energi, kutte effekttopper og bidra i fleksibilitetsmarkedet.

– Vårt langsiktige mål er å knytte alle våre satsninger sammen; lading, solceller og batteri for å skape differensierte og attraktive verdiforslag. God energi hele veien.

Powered by Labrador CMS