PORSCHE: En av eiendommene er leid ut til Porsche Center Porsgrunn.
PORSCHE: En av eiendommene er leid ut til Porsche Center Porsgrunn.

Vika-syndikat kjøper eiendommer fra Autostrada Gruppen (+)

Et Vika Project Finance-syndikat har kjøpt to bileiendommer i Porsgrunn og Skien som er leid ut til blant annet Porsche Center Porsgrunn og Autostrada på lange kontrakter.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommene er fra 2017-2019 blitt renovert og oppgradert for til sammen over 73 millioner kroner og innehar høye bygningsmessige kvaliteter.

Vallermyrvegen 36 i Porsgrunn er utleid til Porsche Center Porsgrunn, Autostrada Jorkjend og Blue Energy, mens Lyngbakkvegen 1 i Skien er 100 prosent utleid til Autostrada AS. Eiendommene har gode mikrobeliggenheter i bilregionen Grenland, mens totale leieinntekter utgjør ca. 13 millioner kroner.

– Vi kjenner eiendommene og selger godt og vet hvilken solid markedsposisjon de har i området. Vi har forsøkt å kjøpe eiendommene en stund og vi er glade for at vi nå er blitt enige med selger, sier Fredrik Melfald, partner i Vika Project Finance.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.