SENTRALT: Eiendommen har en sentral beliggenhet på Bjølsen i Oslo nord.
SENTRALT: Eiendommen har en sentral beliggenhet på Bjølsen i Oslo nord.

Thomas Løvsland selger bygård på Bjølsen

I fjor oppnådde Thoms Løvsland-selskapet Urban Bolig Holding et resultat før skatt på 8,8 millioner. Nå vil han ha 69 millioner for en bygård med 10 seksjoner.

Publisert

I 2019 ble Thomas Løvsland omtalt av Estate Nyheter som en ukjent 38-åring med eiendommer for flere hundre millioner kroner. Regnskapet for 2022 viser at hans 100 prosent eide selskap, Urban Bolig Holding AS, i fjor oppnådde et resultat før skatt på 8,8 millioner kroner.

Nå har selskapet lagt ut eiendommen Maridalsveien 159 for salg gjennom Røisland & Co. Dette er en hel, nyere bygård fra 2015 med totalt 10 seksjoner og 7 parkeringsplasser. Seksjonene er delt over 4 plan + takterrasse, og inneholder 2- 3- og 4-roms leiligheter. De to toppleilighetene har private takterrasser på plan 5. Der er det også felles takterrasse som kan benyttes av alle seksjoner.

Ni av ti leiligheter er utleid. Én leilighet står tom i forbindelse med salget, men leieinntekt er oppgitt som en del av leieinntektene. I tillegg er det 7 parkeringsplasser på eiendommen som alle er utleid for kr 1.200 per plass.

Av salgsoppgaven fremgår det at estimerte årlige leieinntekter fullt utleid er ca. 2.168.000 kroner, inklusive 100.800 kr. for utleie av parkeringsplasser. Urban Bolig Holding har engasjert Utleiemegleren AS til å forvalte utleie av bygget.

Prisantydningen for eiendommen er 69 millioner kroner, og overdragelsen gjelder salg av samtlige aksjer i selskapet Maridalsveien 159 AS.

– Eiendommen har en sentral beliggenhet på Bjølsen i Oslo. Området byr på en rekke kaffebarer, handlegater og kafeer. I tillegg er det kort gangavstand til flotte park- og friarealer. Området har offentlig transport i form av buss, og det er ca. et kvarters gange til Nydalen hvor man blant annet finner Handelshøyskolen BI, skriver Røisland & Co i salgsoppgaven.

Powered by Labrador CMS