SOLGT: Ryensvingen 3.
SOLGT: Ryensvingen 3.

Røsjø selger til Vika-syndikat - blir med videre (+)

Endre Røsjøs investeringsselskap Centennial har solgt Ryensvingen 3 til et Vika Project Finance-syndikat. Samtidig tar Centennial en eierandel i syndikatet.

Publisert Sist oppdatert

Estate har tidligere omtalt kjøpene av Ryensvingen 5-7 (2018) og Ryensvingen 1 (2019). Nå kjøper et syndikat satt opp av Vika Project Finance Ryensvingen 3. Dermed har Vika Project Finance sikret seg hele rekken i Ryensvingen 1-7 i Oslo. Dette kan gi åpning for utviklingsmuligheter for eiendommene, da Ryen angis som et regionalt kollektivknutepunkt i kommuneplanen.

Ryensvingen 3 har en god beliggenhet, adkomst og eksponering, og leier ut arealene på bakkeplan til handelsleietakerne Kiwi og Sportshuset Outlet. De to øverste etasjene består av kontorarealer, hvorav ett areal også brukes som showroom.

Eiendommen har et samlet areal på i underkant av 7 000 kvadratmeter og en tomt på drøye 5 400 kvadratmeter, samt 100 parkeringsplasser. Bygget består av tre etasjer, samt kjeller. Det ble oppført i 1982 og utvidet i 1987.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.