AVLASTNINGSKOMMUNE: – Vi er avlastningskommune for Oslo og Bærum, samtidig som vi har et helt annet prisnivå, sier Haakon Tronrud i Tronrud Eiendom.
AVLASTNINGSKOMMUNE: – Vi er avlastningskommune for Oslo og Bærum, samtidig som vi har et helt annet prisnivå, sier Haakon Tronrud i Tronrud Eiendom.

Posisjonert for sterk vekst i Hønefoss (+)

Frem til 2030 skal Hønefoss vokse med 10.000 innbyggere. Det er en reise som Tronrud Eiendom definitivt skal være med på.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har lagt bak oss et par måneder der vi var i undring, men nå ser vi at det lysner. Det er bra med folk på visning. Jeg er overrasket over at det har tatt seg opp igjen så raskt Riktignok er renten rekordlav, men høy arbeidsledighet slår vanligvis rett inn på leilighetssalget, sier adm. dir. Haakon Tronrud i Tronrud Eiendom.

Selskapet har jobbet med utvikling og forvaltning av eiendom i over 40 år. Gjennom disse årene har de hatt regien for oppføringen av flere hundre boenheter, næringsareal og parkeringshus. Markedsområdene er Indre Østland med Ringeriksregionen, Lillehammer og Nittedal i front. Men først og fremst er det i Hønefoss det skjer.

Mål om 40.000 innbyggere

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.