107 LEILIGHETER: De tre byggetrinnene rommer totalt 107 leiligheter.
107 LEILIGHETER: De tre byggetrinnene rommer totalt 107 leiligheter.

Bygger boliger 700 meter fra skredområdet: –Vi er veldig glade for at det bygges på fjell (+)

I midten av desember overleverte Bonava 46 leiligheter i Ask sentrum. Etter skredulykken ble beboerne bedt om å forberede seg på evakuering.

Publisert

Boligprosjektet Kvartalet til Bonava i Ask sentrum ligger bare 700-800 unna skredsonen i Gjerdrum. Byggetrinn I består av 52 leiligheter, og 46 av disse ble overlevert til kjøperne i midten av desember. Etter skredet fikk beboerne i disse leilighetene beskjed om å forberede seg på evakuering, men senere er evakueringsområdet blitt innsnevret, slik at de slapp å flytte ut.

I romjulen sendte Bonava melding til sine kunder om at boligene i Kvartalet bygges på fjell, og at dette området er helt trygt.

– Det var godt å sende ut melding til kundene om at det er trygt å bo i dette området, for det er klart at folk blir bekymret etter den forferdelige hendelsen, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen i Bonava.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.