ATTRAKTIVT OMRÅDE: Telenor Eiendom selger tomt i et attraktivt område. 3d-tegningen er et eksempel, og ikke et endelig prosjekt. Ill.: DARK arkitekter.
ATTRAKTIVT OMRÅDE: Telenor Eiendom selger tomt i et attraktivt område. 3d-tegningen er et eksempel, og ikke et endelig prosjekt. Ill.: DARK arkitekter.

Selger utviklingseiendom på vestkanten (+)

Telenor Eiendom skal selge Silurveien 45 på Ullern og indikerer en pris på mellom 70 og 90 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Telenor bruker eiendommen som sentral for nærområdet, med utstyr for blant annet telefoni og internett. Telegiganten jobber samtidig for å redusere sitt fotavtrykk for installasjonene i bygningsmassen, noe som har bidratt til at samtlige innretninger flyttes under bakken i en egen adskilt celle på i underkant av 130 kvadratmeter. Dermed kan den resterende bygningsmassen rives for å gi plass til et nytt prosjekt.

– Vi har jobbet en stund med å finne gode løsninger for hvordan vi kan re-etablere og fornye deler av infrastrukturen for attraktive utviklingsobjekter vi har i porteføljen. Ullern-prosjektet markerer en viktig milepel. Her har vi funnet en god og forutsigbar gjennomføringsplan og disse erfaringene vil bane vei for andre prosjekter vi har i pipelinen, sier Stian Elgaaen, utviklingsdirektør i Telenor Eiendom.

Eiendommen ligger rett ved Ullernåsen t-banestasjon og har utsikt over fjorden og byen fra de høyereliggende etasjene. Ifølge Telenor egner tomten seg godt for boligutvikling. DARK arkitekter har utarbeidet en mulighetsstudie som skisserer en potensiell utvikling av eiendommen, basert på føringer i områdeplaner og kommunens ambisjoner om fortetting rundt kollektivknutepunkt. De endelige rammene må imidlertid fastsettes i en reguleringsplan for eiendommen. Prisantydning for eiendommen er 70 til 90 millioner kroner, avhengig av endelig utfall av reguleringsplan og salgspris for leilighetene.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.