Aktuelt:

FEM ÅRS VEKST: Self Storage Group har vært fem år på Oslo Børs.

Passerte 100 mill. i inntekter – skrev ned eiendomsverdiene

Det børsnoterte minilagerselskapet har aldri hatt høyere omsetning enn i tredje kvartal.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom de fem årene Self Storage Group har vært børsnotert, har selskapet oppnådd sterk vekst. Tirsdag morgen la minilagerselskapet frem tall for tredje kvartal som viste rekordhøy omsetning og driftsresultat før avskrivninger (EBITDA).

Omsetningen endte på 101,9 millioner kroner, noe som er en økning på 10 prosent sammenlignet med i samme kvartal året før. Det er første gang Self Storage Group (SSG) runder en kvartalsomsetning på over 100 millioner kroner. Samtidig var EBITDA 60,5 millioner kroner, en oppgang på 4 prosent sammenlignet med året før.

Justert driftsresultat var 55,1 millioner kroner, mens resultat før skatt var minus 87,7 millioner kroner etter at selskapets eiendommer ble skrevet ned med 121,4 millioner kroner.

– Da SSG ble børsnotert for fem år siden, var vi ute etter å ta ut potensialet for minilager i Skandinavia og vi hadde stor tro på at SSG hadde en solid plattform for å levere vekst og verdier. Når vi når ser tilbake, er jeg stolt av resultatet som teamet har levert over årene som et børsnotert selskap. Rekordhøye resultater i tredje kvartal, en sterk finansiell posisjon og en solid organisasjon viser at gruppen er godt posisjonert for å fortsette å levere verdi for våre kunder og aksjonærer, sier Fabian Søbak, CEO i Self Storage Group.

I løpet av kvartalet kjøpte SSG tre eiendommer i Norge og en i Danmark. Selskapet har en utviklingspipeline på 39.200 kvadratmeter utleiebart areal. Totalt hadde SSG utleiebart areal på 182.600 kvadratmeter ved utgangen av tredje kvartal, hvorav 167.700 kvadratmeter hadde vært i drift i mer enn 12 måneder.

Powered by Labrador CMS