ANDRE BYGGETRINN: Salget av andre byggetrinn for Horten Havneby startet sist uke.
ANDRE BYGGETRINN: Salget av andre byggetrinn for Horten Havneby startet sist uke.

Pangstart for boligprosjekt ved sjøen

28 leiligheter ble solgt på få dager da Conceptor Bolig la ut byggetrinn 2 for Horten Havneby.

Publisert

Det skriver boligmegleren i en pressemelding. Totalt la Conceptor Bolig ut 61 leiligheter for salg, og salget av 28 leiligheter slår alle forventninger. Byggestart for de tre leilighetsbyggene er forventet i desember i år.

– Jeg har vært eiendomsmegler i Horten i over 20 år og det er lenge siden jeg har opplevd noe lignende, sier Merethe Lunden Andreassen, eiendomsmegler MNEF i EiendomsMegler 1.

– Første byggetrinn i Horten Havneby har fått utrolig mye ros og vi hadde vel ventet stor interesse for trinn 2. Men dette overgikk våre forventninger, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS.

Området ligger helt nede ved sjøen i Horten, med utsikt ut mot Indre havn og Karljohansvern. Kystbyen Horten har ca. 27.500 innbyggere, sentralt beliggende på vestsiden av Oslofjorden med kort avstand til E18

– Bankløkka i Horten Havneby vil bestå av i alt 61 moderne leiligheter, 2-4 roms. I tillegg til et townhouse på 123 m². Vi har over 500 interessenter på våre lister som vi har fulgt opp, sier Frank Johannessen, prosjektleder for Horten Havneby i Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig AS har en utviklingsavtale med Horten kommune om utviklingen av området Indre Havneby.

Det er Børve Borchsenius Arkitekter AS i Porsgrunn, som er landets eldste arkitektfirma, som har tegnet både 1. og 2. trinn av Horten Havneby. Peab AS er entreprenør. USBLs medlemmer har hatt forkjøpsrett og USBL skal også være forretningsfører for borettslaget som blir etablert i forbindelse med prosjektet.

Powered by Labrador CMS