TIL PANGEA: Aleksander Lee Olsen.
TIL PANGEA: Aleksander Lee Olsen.

Pangea henter fra Oljefondet

Pangea Property Partners har hentet Aleksander Lee Olsen fra Oljefondet til stillingen som kommunikasjons- og markedssjef.

Publisert Sist oppdatert

Aleksander Lee Olsen (30) har vært kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Oljefondet de fire seneste årene. Han har hatt hovedfokus på finansiell kommunikasjon. Før det har han vært i Geelmuyden Kiese, samt frilansjournalist i Tønsbergs Blad. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Aleksander imponerte oss tidlig med sin forståelse for finansiell kommunikasjon, og skilte seg ut blant mange svært dyktige søkere. Vi er en pan-nordisk rådgiver som jobber mye mot utlandet, og erfaringen hans fra en internasjonal organisasjon som Oljefondet gjør han til et verdifullt tilskudd for oss, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør og partner i Pangea Property Partners.

Lee Olsen får det overordnede ansvaret for hele selskapets kommunikasjonsarbeid, derunder posisjonering, merkevarebygging og markedsføring.

– Pangea er kåret til den beste eiendomsrådgiveren i Norden. Det er klart jeg har lyst til å være en del av dette vinnerlaget. Selv om det er trist å slutte i Oljefondet, gleder jeg meg stort til å videreutvikle merkevaren Pangea og gjøre selskapet enda mer synlig i markedet, sier Aleksander Lee Olsen.