NY: Lars Holm i OSU.
NY: Lars Holm i OSU.

Oslo S Utvikling får ny toppsjef

Lars Holm blir ny administrerende direktør i Oslo S Utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Styret i OSU har ansatt Lars Holm som ny administrerende direktør. Han er i dag boligdirektør i OSU, som han har vært siden oktober 2019.

Holm er utdannet sivilarkitekt fra NTNU og har 20 års erfaring som byggherre i eiendoms- og byggebransjen.

– Vi er svært fornøyde med at Holm takket ja til den viktige og krevende jobben som administrerende direktør i OSU. Selskapet er inne i en aktiv fase, med utvikling og bygging av ca. 750 boliger i Bispevika Syd. Vi er på god vei til å oppfylle visjonen om at Bjørvika skal bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde. Med Holms ansettelse er vi sikre på at vi har de beste forutsetninger for å videreføre suksessen OSU har stått for i Bjørvika, sier styreleder Per Mortensen i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å påta meg lederansvaret og å videreføre utbyggingen av Bjørvika. Vi skal fortsette med å utvikle miljøriktige og spennende prosjekter av høy kvalitet til glede for beboere, byens befolkning og alle tilreisende. Interessen for Bjørvika er stor, og markedet ser åpenbart verdien i både beliggenheten og kvalitetene vi legger i prosjektene våre, sier Holm.

Han etterfølger Synnøve Lyssand Sandberg som går til stillingen som administrerende direktør for Skanska Commercial Development Norway. Lederskiftet vil skje 1. oktober.

Powered by Labrador CMS