Karriere:

UNGE KREFTER: Johan Biermann Knudsen (Unloc) og Ellen Hjort Bech (CBRE) går inn i styret i Ung i Næringseiendom.
UNGE KREFTER: Johan Biermann Knudsen (Unloc) og Ellen Hjort Bech (CBRE) går inn i styret i Ung i Næringseiendom.

Nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom

Ellen Hjort Bech og Johan Biermann Knudsen er nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom.

Publisert

Ellen Hjort Bech jobber som analytiker i meglerhuset CBRE, og Johan Biermann Knudsen er customer success lead i teknologiselskapet Unloc. Ifølge Ung i Næringseiendom er de nye styremedlemmene yngre enn de øvrige styremedlemmene, og med bakgrunn fra proptech og transaksjonsrådgivning representerer de viktige deler i bransjen.

– Vi fikk mange søknader, og er veldig glade for å ha Johan og Ellen på plass. Vi jobber med planlegging av både medlemstreff og nye aktiviteter i 2022. Dette blir et ekstra viktig år å jobbe med møteplasser og aktiviteter der nye medlemmer kan bli kjent og skape seg et nettverk i bransjen, sier styreleder Caroline Krefting.

Styret består nå av Caroline Krefting (Carucel Eiendom), Katrine Belsvik (AB Invest), Johan Backe (BackeGruppen), Emilie Ovanger Jørgensen (BAHR), Didrik Berg (UNION), Ingvild J. Roald (Skanska), Ellen Hjort Bech (CBRE) og Johan Biermann Knudsen (Unloc).

Ung i Næringseiendom er et faglig og sosialt nettverk for unge i eiendomsbransjen med over 2000 medlemmer. Målet er å skape en nøytral og relevant arena der unge i bransjen kan møtes for å utveksle erfaring og kunnskap, samtidig som man får muligheten til å bygge seg et nettverk.

Powered by Labrador CMS