Nøkkelen til en god opplevelse

Frogner House Apartments har i over 15 år tilrettelagt for gode bo-opplevelser, og tilbudt både kort- og langtidsleie av leiligheter til deg som er på reise, trenger et midlertidig bosted eller som reiser i jobbsammenheng. Vi skiller oss ut ved å tilby deg fleksibilitet, friheten til å leve som du ønsker og en komfort som slår selv et hotellopphold.

Derfor Frogner House Apartments

Anledningene til å velge Frogner House er mange. Flere av våre gjester foretrekker god plass i sentrale strøk når de er på reise, andre trenger en fleksibel og midlertidig bolig mens de pusser opp, og mange ønsker mer komfort når de reiser i jobbsammenheng. Vi tror nøkkelen til en god opplevelse er å imøtekomme både markedets og våre gjesters behov, og vi strekker oss langt for å tilby nettopp fleksibilitet og enkelhet. Frogner House byr derfor på alt fra enkle studioleiligheter til store familieleiligheter med 3 soverom. Vi gir deg muligheten til å justere lengden på oppholdet ditt underveis, du betaler ingen depositum når du leier, og inn- og utsjekk skjer effektivt og kontaktfritt.

Komfort tvers igjennom

Vi tror også komforten vi tilbyr er viktig for den gode opplevelsen. Våre leiligheter er derfor fullt møblerte med både kjøkken og bad, og ligger i urbane og sentrale strøk. Her får du anledning til å leve som en lokal, kjenne på den livlige stemningen i parkene og hyggen på hjørnekaféen. Inviter noen venner over på hjemmelaget middag, eller spis ute på en av de nærliggende restaurantene. Du kan også bestille frokost levert på døren og renhold dersom du skulle ønske det.

Tilrettelagt for deg – både på og etter jobben

Fordi mange av våre gjester bor hos oss i forbindelse med jobbreiser, har det vært viktig for oss å tilrettelegge for nettopp arbeid. Flere av våre leiligheter er derfor utstyrt med skrivebord, og du har også anledning til å booke både møterom og konferansefasiliteter skulle du ha behov for det.

Vi strekker oss langt

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og fornye oss. Våre gjesters bo- og reisevaner endrer seg, og det må vi også. På bakgrunn av det går vi nå gjennom en digital transformasjon med store oppgraderinger av både webside, online booking og et nøkkelfritt opphold. Dette vil løfte både bestillingsopplevelsen og selve oppholdet ytterligere.

Velkommen til et hyggelig opphold hos oss neste gang du besøker Oslo eller Stavanger.

Ønsker du et uforpliktende tilbud eller har noen spørsmål? Kontakt oss på booking@frognerhouse.no

Powered by Labrador CMS