Karriere:

NYE: Mari-Ann Høgheim Torgersen, Fredrik Martinsen Haugstad og Bendik Wold.
NYE: Mari-Ann Høgheim Torgersen, Fredrik Martinsen Haugstad og Bendik Wold.

Newsec med tre nyansettelser

- Med økende oppdragsmengder var det på tide å hente inn unge talenter med høy eiendomsfaglig kompetanse, sier sjefen.

Publisert

Newsec Advisory har ansatt Mari-Ann Høgheim Torgersen, Fredrik Martinsen Haugstad og Bendik Wold til avdelingene analyse, transaksjon og verdivurdering ifølge en pressemelding.

- Vi opplever sterk vekst og har utført eiendomstransaksjoner til en verdi av åtte milliarder kroner de to seneste årene. Med økende oppdragsmengder var det på tide å hente inn unge talenter med høy eiendomsfaglig kompetanse, sier administrerende direktør Jon H. Dahlberg Årstad.

Høgheim Torgersen begynner som analytiker i analyseavdelingen. Hun har master i finans fra Norges Handelshøyskole og har tidligere arbeidet hos BDO.

Martinsen Haugstad kommer fra Permian Gruppen hvor han jobbet med drift og rådgivning mot PE/venture-fond, og tiltrer i stillingen advisor capitol markets. Han er uteksaminert fra Henley Business School med en master i finans.

Wold begynner som junior analyst på verdivurdering etter endt internship-periode hos Newsec og fullført siviløkonomutdanning med fordypning i finans fra Handelshøyskolen BI.

Powered by Labrador CMS