Mest sett i 2019

Christian Ringnes og mesterkokk Bent Stiansen. Carl Erik Krefting og Caroline Krefting. Baard Schumann og Nejra Macic om boligmarkedet. Her er Estate Play-filmene som er mest sett så langt i 2019.

Publisert Sist oppdatert

2019 er året hvor Estate Media virkelig satser på tv-format-et Estate Play, og så langt er det lagd 11 filmer i serien Eiendomsåret 2019 og 11 filmer i serien Cannes 2019.

Aller størst interesse har det vært rundt åpningsfilmen med Christian Ringnes. Ringnes var ikke snauere enn at han tok med seg mesterkokken Bent Stiansen og presenterte sine spådommer for Eiendomsåret 2019 gjennom ulike retter. Et dyrt boligmarked ble sammenlignet med hummer, deretter ble det presentert en matrett for både kontormarkedet, hotell, lager og handel.

Boligprisene er alltid et interessant tema, og det blir ofte både informativt og morsomt når Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic braker sammen med tidligere Selvaag Bolig-topp Baard Schumann. Mens Macic er skeptisk til boligmarkedet, er Schumann som vanlig optimist.

Carl Erik Krefting skal forvalte bygulvet i Bjørvika etter at Madison kjøpte alt i en kjempetransaksjon. Han vil se mot utlandet for å få nye og inspirerende ideer til restaurantene som skal inn i Bjørvika.

Marit Jensen var retailrådgiver i Cushman & Wakefield før hun ble strategisk rådgiver i Bold. Hennes tanker om retailtrendene for 2019 var blant de mest sette filmene på Estate Play i første kvartal.

Carl Erik Kreftings datter Caroline Krefting mener retailmarkedet ikke er så mørkt som mange tror. I dette intervjuet går hun gjennom lyspunktene.

– Jeg skal redde verden.

Det var den ubeskjedne meldingen fra konsernsjef Nikolai Riise i MAD arkitekter. Han mener gårdeierne som ikke følger med i miljøtimen vil brenne inne med byggene sine.

Den nye klyngen til Construction City i Hovinbyen skal endre byggebransjen. 23 aktører er allerede på plass.

Estate Nyheters søstersted Ne.no er nå i gang med Play-serien Flytteprosessen. Gjennom en rekke filmer skal leietakeren tas gjennom flytteprosessen fra A til Å. Først ute er Eiendomshuset Malling, som forteller om hvordan de brukte flyttingen til å gjøre endringer i organisasjonen.

Powered by Labrador CMS