GRORUDDALEN: Åtte av eiendommene ligger i Stålfjæra i Groruddalen.

LogCap kjøper ti logistikkeiendommer

LogCap Oslo har kjøpt åtte lager- og kombinasjonseiendommer i Stålfjæra i Groruddalen, en i Lillestrøm og en i Lørenskog.

Publisert Sist oppdatert

Totalt har eiendommene ca. 50 millioner kroner i årlige leieinntekter fra 20 leietakere. Eiendommene har en samlet eiendomsmasse på 33.000 kvadratmeter og 81.000 kvadratmeter med tomt. Asp Eiendom er selger av ni av eiendommene, hvorav åtte er i Stålfjæra. Den siste Asp-eiendommen ligger i Lillestrøm kommune. Akershus Eiendom var megler for Stålfjæraporteføljen.

Den siste eiendommen ligger i Gamleveien 1, på grensen mellom Lørenskog og Oslo ble solgt av Solon Eiendom. Der var det DNB Næringsmegling som var megler.

– Vi er veldig fornøyd med begge kjøpene som passer strategisk meget bra inn i selskapet, sier Kristoffer Røhne i Arctic, som sammen med ORO forvalter og utvikler LogCap Oslo.

Ettert kjøpet har LogCap 30 logistikkeiendommer tett på Oslo.

– Vi er nå den ledende aktøren innen lager og lett-industrieiendommer i og rundt hovedstaden med totale leieinntekter på over 275 millioner og 140 ulike leietakere. Ambisjonen er videre vekst gjennom utvikling av eiendommene og ytterligere kjøp, sier Anders Brustad-Nilsen i ORO.

Powered by Labrador CMS