Transaksjon:

32.000 KVM: Nå har denne næringsparken fått ny eier.
32.000 KVM: Nå har denne næringsparken fått ny eier.

Kjøpte næringspark i Rogaland, men vil ikke ut med summen

Grude og Klingsheim Eiendom har sikret seg 32.000 kvadratmeter på ei 55 mål stor tomt.

Publisert

Øksnevad Næringspark på Klepp et par mil sør for Stavanger er nå solgt til Grude og Klingsheim Eiendom. Parken omfatter over 55 mål med 21.000 kvadratmeter industrilokaler og 11. 000 kvadratmeter kontorer.

Pressemeldingen oppgir ikke salgssummen, og hverken kjøper eller selger vil utlevere den til Estate Nyheter.

- Vi har valgt å holde summen konfidensiell. Selv om vi alltids kunne tenkt oss å få mer er vi fornøyde både med prisen og at det er det lokale firmaet Grude og Klingsheim som np skal utvikle parken videre, sier Olaug Hoff.

Hun er daglig leder i Øksnevad Næringspark og i familieselskapet Havnebase Eiendom som til nå har vært største eier.

- Dette er en langsiktig investering. Vi ser frem til å videreføre eierskapet av en solid og godt driftet næringspark og ikke minst et langsiktig samarbeid med leietakerne, sier medier Oddbjørn Grude som medeier i Grude og Klingsheim Eiendom.

Vil utvide

Beliggenheten gjør parken til et sentralt industriknutepunkt, med Øksnevadporten stasjon som nærmeste nabo. Flere lokale og internasjonale leietakere har holdt til der siden etableringen i 1997, og lokalene er i dag fullt utleid.

- Vi skal videreutvikle eiendommen og se på muligheter for utbygging og oppgradering av areal til glede for eksisterende og nye leietakere, sier Per Klingsheim som overtar rollen som daglig leder i næringsparken.

Transaksjonen omfatter ni bygninger, hvorav den største kontorbygningen på 4.000 kvadratmeter sto klar i 2021. Bygningsmassen ble opprinnelig oppført på 1960-tallet som hovedkontor for Block Watne.

Den største leietakeren er Øglænd System, eid av Hilti Group, som har holdt hus der i 22 år.

SR-Bank Markets og EM1 Næring har vært meglere i transaksjonen. Advokatfirmaet Haver var kjøpers juridiske rådgiver mens advokatfirmaet Torstrup var selgernes juridiske rådgiver.

Powered by Labrador CMS