FLERE INTERESSENTER: En annen aktør er interessert i Sonja Horns Entra. Samtidig anbefaler styret aksjonærene å si nei til budet fra SBB i Norden.
FLERE INTERESSENTER: En annen aktør er interessert i Sonja Horns Entra. Samtidig anbefaler styret aksjonærene å si nei til budet fra SBB i Norden.

Kampen om Entra i gang - ny aktør er interessert

Entra-styret anbefaler aksjonærene å si nei til budet fra SBB i Norden. Samtidig har en annen mulig kjøper vist interesse for selskapet.

Publisert

Dramatikken rundt Entra fortsetter. I dag tidlig skrev Entra en børsmelding om at en aktør hadde tatt kontakt for å muligens legge inn et bud på selskapet. Aksjen steg kraftig på børsen og kort tid senere kom meldingen om at SBB i Norden bød 164,50 kroner for Entra-aksjene, hvorav 115 kroner var kontanter mens resten var med oppgjør i SBB i Norden-aksjer.

Nå skriver styret i Entra i en melding at budet fra SBB i Norden ikke er vennligsinnet. «Mens det har vært noe kontakt mellom partene, har annonseringen fra SBB i Norfen skjedd uten aksept fra eller i konsultasjon med selskapet og styret», skriver Entra-styret.

Sammen med sine rådgivere har styret i Entra slått fast de ikke vil anbefale aksjonærene å selge til Entra. Samtidig informerer styret om at i forkant av dagens tilbud fra SBB i Norden, har Entra mottatt et annet ikke-bindende tilbud fra en annen aktør som kan eller ikke kan lede frem til et bud på selskapet. Nok en gang anbefaler Entra-styret sine aksjonærer å ikke gjøre noe med aksjene sine som kan være i strid med aksjonærenes interesser. Særlig noterer styret at en akkumulering av aksjer fra noen aktører, kan påvirke muligheten for at andre aktører kommer inn og engasjerer seg, og dermed påvirker muligheten til at Entra-aksjonærene får ut maksimalt med verdier.