Bolig:

BOLIGJAKT: Birgitte Skjefstad og Thomas Bohlin skal skaffe boliger til fabrikkansatte.

Jakter mange boliger til de ansatte på batterifabrikken

Forenom og Real Eiendomsforvaltning har inngått kontrakt med Freyr Battery.

Publisert Sist oppdatert

Jobben blir å skaffe bolig til nye ansatte til fabrikken i Mo i Rana ifølge i en pressemelding.

- For å lykkes med å rekruttere i det omfanget vi har behov for vil bolig være en kritisk faktor. Uten en god plass å bo blir det vanskelig å få tak i den kompetansen som er nødvendig. Vi venter flere hundre nye ansatte i fabrikken de nærmeste årene, de fleste av dem bor i dag utenfor regionen, sier Birgitte Skjefstad som leder rekrutteringsavdelingen i Freyr.

Forenom er en stor leverandør av betjente leiligheter i Norden med flere enn 9.000 enheter. Selskapet bistår flere tusen bedrifter med innkvartering på både kort- og langtidsleie. I Norge har de kontorer og boliger blant annet i Oslo, Drammen, Trondheim og Bergen.

- Vi er i sterk vekst og er svært fornøyd med avtalen vi har med Freyr i Mo i Rana, sier kundeleder Thomas Ortega.

Alle typer boliger

Skjefstad understreker at de lenge har jobbet med å få på plass en partner som kan bistå i dette arbeidet.

- Vi er svært tilfredse med å lande dette samarbeidet for å skaffe boliger til våre nye ansatte som kommer både alene og med med familie. Alle typer boenheter er aktuelle, påpeker hun.

Real Eiendomsforvaltning som er en del av Bohlin Gruppen, vil bistå med visninger av boliger for fabrikkens nyansatte.

- Vi har også blitt spurt om å utbedre, rehabilitere og fikse små mangler på vegne av utleier, slik at boligene kan leies ut. Vi er vant til å bistå med profesjonell forvaltning av borettslag, sameier og næringsbygg, så dette faller naturlig inn i vår portefølje, sier daglig leder Thomas Bohlin i Real Eiendomsforvalting Sør.

Powered by Labrador CMS