PRIS: Dette prosjektet er med på utvikle byen.
PRIS: Dette prosjektet er med på utvikle byen.

Höegh Eiendom stakk av med Næringslivsprisen 2021

– De har tatt på seg en stor oppgave i å transformere selve arnestedet for byen, sier juryen blant annet.

Publisert Sist oppdatert

Höegh Eiendom Øst, forretningsområde Moss, er tildelt Næringslivsprisen i Mosseregionen 2021. Prisen deles ut som en anerkjennelse til selskaper som har vist innovasjonskraft, har vekstpotensial og skaper positive ringvirkninger i regionen ifølge en pressemelding.

– Gjennom sin virksomhet i Moss fremstår vinneren som en solid og lokalt forankret aktør i det regionale næringsliv. De har tatt på seg en stor oppgave i å transformere selve arnestedet for byen. Her kombineres områdets unike og historiske røtter med morgendagens behov og muligheter. Vinneren har bidratt sterkt til å sette Moss og regionen på kartet, påpeker juryen.

Ny bydel

På tomta til gamle Moss Jernverk er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny bydel, døpt Verket. Den nye bydelen blir en forlengelse av dagens sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet. Det er dette prosjketet de får prisen for.

– Selskapets aktivitet i Moss og interessen for å ivareta og drive stedsutvikling har allerede gitt store ringvirkninger for byen og regionen – og mer forventes. Det skjer mye på Verket, mange nyetableringer og boliger, nye byrom, nytt hotell og ny folkepark. Dette gir grunnlag for et urbant og innovativt næringsliv, service og tjenester vi ikke har opplevd her før, mener juryen.

Stort engasjement

Ordfører Hanne Tollerud var prisutdeler under Mosseregionskonferansen nylig. Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss, mottok prisen på vegne av selskapet.

– Vår ambisjon er å skape gode nabolag og levende steder som begeistrer, både for dagens og fremtidens generasjoner. Vi er stolte og glade for at vårt arbeid i Moss blir lagt merke til av flere med hjerte for byen, for det er menneskene som bor, jobber og lever her som fyller området med liv, uttaler Kristiansen.

Powered by Labrador CMS