TIL HAV EIENDOM: Marie Indrelid Winsvold har tidligere vært miljøansvarlig i Vedal.
TIL HAV EIENDOM: Marie Indrelid Winsvold har tidligere vært miljøansvarlig i Vedal.

Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef

Hav Eiendom har ansatt Marie Indrelid Winsvold som ny bærekraftsjef.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang med arbeidet, sammen med det dyktige teamet i Hav Eiendom, sier Marie Indrelid Winsvold.

Hun tiltrådte den nyopprettede stillingen delvis allerede i januar og vil være på plass for fullt fra september.

– Som utvikler av Oslo Havns eiendommer midt i Oslo, er vår oppgave å skape en by som er bærekraftig og god å leve i. Byens politikere har lagt listen skyhøyt, med ambisjonen om null utslipp innen 2030. Dette er et stort ansvar og for å lykkes trenger vi sterk og erfaren ekspertise. Marie er en slik ressurs. Vi er derfor veldig glade for at hun har takket ja til rollen som vår bærekraftsjef, sier administrerende direktør for Hav Eiendom, Kjell Kalland.

Marie Indrelid Winsvold har 30 års globalt engasjement knyttet til miljø, klimaendringer med seg i bagasjen og erfaring med menneskers ulike utgangspunkt og muligheter. Det har hun fått fra flere år med bistandsarbeid blant annet i Botswana, Kenya og Palestina. Hun er utdannet sivilingeniør innen bygg (NTNU) og har fylt på med sertifiseringer innen miljø og BREEAM, i tillegg til programmet Grønn vekst og konkurransekraft ved Handelshøyskolen BI. Winsvold har lang fartstid fra bygg- og eiendomsnæringen, blant annet fra 8 år som miljøansvarlig i Vedal.

Se også på Estate Play:

Her er byggebransjens testlab