Karriere:

KJENNER SKANSKA: Alexander Hammerhaug har vært i Skanska i flere år og kjenner selskapet godt.

Han skal lede Skanska Eiendomsutvikling i Trondheim.

Alexander Hammerhaug blir sjef for Skanska Eiendomsutvikling i Trondheim.

Publisert

– Alexander har vært i Skanska i flere år, og har jobbet med utvikling av både næringseiendom og bolig i selskapet. Han kjenner Skanska godt, og jeg er veldig glad for at han nå tar steget opp og skal lede arbeidet i Trondheim. Dette er en region vi er godt etablerte i, men det er også en region der vi satser stort – da spesielt på klima og miljø, sier regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Magnus Ervik Fossheim.

– Jeg er veldig glad og ydmyk for tilliten jeg har fått av Skanska og jeg ser frem til å ta et større ansvar i å lose våre pågående prosjektet trygt i havn, samt sikre tilgang til nye, svært ambisiøse boligprosjekter i Trondheim. Det er givende å jobbe i et selskap som virkelig mener det vi sier – vi skal være en boligutvikler som er ledende på klima og miljø. Derfor gleder jeg meg spesielt til det vi skal realisere på Lade: vårt mest klimaambisiøse boligprosjekt noensinne, nemlig et Powerhouse boligprosjekt. Dessuten er Trondheim en region hvor vi ser et stort potensial for videre vekst, både gjennom prosjekter i egen regi og i partnerskap med andre aktører, sier Alexander Hammerhaug.

Alexander Hammerhaug overtar stillingen etter prosjektsjef Kari Sollie, som skal fortsette som prosjektsjef i Skanska Eiendomsutvikling, men heretter i Kristiansand og omegn.

Powered by Labrador CMS