Karriere:

NY I HAAVIND: Thomas Setsaas er nyansatt advokat i advokatfirmaet Haavind.

Haavind styrker miljøet for eiendom og tvisteløsning

Advokatfirmaet Haavind har sett en stor økning i oppdragstilfang rundt eiendomsrelaterte tvister og Thomas Setsaas blir siste tilskudd.

Publisert

- Vi setter sammen team med individer som har sterk bransjeerfaring og kan tvisteløsning til fingerspissene. Med økt oppdragstilfang på spesielt eiendomstvister, blir Thomas et veldig bra tilskudd. Han har bred eiendomserfaring, han har prosedyreerfaringen og han har i tillegg erfaring som konstituert tingrettsdommer, sier Managing Partner Preben Brecke i Haavind.

Setsaas kommer fra stillingen som konstituert tingrettsdommer i Vestre Innlandet tingrett og han har god erfaring med tvisteløsning fra tiden der. Tidligere har han arbeidet som advokat i Advokatfirmaet Riisa & Co og Help Forsikring, hvor han har spesialisert seg innen fast eiendom, erstatnings- og forsikringsrett.

Som advokat har han gjennomført en rekke forhandlinger og hatt flere prosessoppdrag i tingretten og i lagmannsretten.

- For meg var Haavind et naturlig valg videre i min karriere. De er topprangerte innen både eiendom og tvisteløsning, med mange sterke profiler. I tillegg til å ha et av de sterkeste fagmiljøene innen disse områdene, er Haavind også kjent for å ha et svært godt arbeidsmiljø, noe jeg har fått bekreftet i løpet av mine første arbeidsdager. Jeg er overbevist om at jeg vil trives godt i Haavind, både faglig og sosialt, sier Thomas Setsaas.

Powered by Labrador CMS