Karriere:

NY JOBB: Thomas Dahle har gått til Reitan.

Gikk fra NCC tilbake til Reitan

Thomas Dahle er nå administrerende direktør i REBUS Handelseiendom.

Publisert Sist oppdatert

Siviløkonom Thomas Dahle har snaue 20 års fartstid i eiendomsbransjen, med erfaring i å utvikle bolig, kontor og retail. De seneste ti årene har han hatt ulike lederstillinger i Reitan Eiendom og REMA 1000, og senest som administrerende direktør i NCC Property Development.

Han karakteriserer seg selv som en dealmaker med stor tro på verdibasert ledelse og synergiene som oppstår i gode og positive samarbeid.

- De fire årene i NCC var fantastiske. Vi fikk til mye bra og hadde et supert team, som jeg kommer til å savne. Så det skulle litt til for å flytte på seg. Men det ble det for fristende når muligheten for å bidra hos det dyktigste og hyggeligste eiendomsmiljøet i Norge presenterte seg. Reitan er en type mulighet som man bare må takke ja til, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å bygge opp REBUS Handelseiendom til en dominerende aktør, sier Dahle.

Skal bygge portefølje

Reitan Eiendom har tre satsningsområder:

· Sentrumseiendom i Trondheim, Bergen og Oslo.

· Logistikk- og industrieiendom i Skandinavia.

· Handelseiendom i Skandinavia som håndteres via REBUS Handelseiendom.

- Vi skal bygge opp en portefølje av førsteklasses dagligvareeiendommer, og vil også kunne investere i annen handelseiendom med god kvalitet og beliggenhet. Det kan være mindre nærsentre som står sterkt i sitt lokalmiljø, samt utviklingsprosjekter der handel utgjør en betydelig andel, påpeker han.

Powered by Labrador CMS