Karriere:

TIL CLEMENS EIENDOM: Sofia Bjørck går til Bernt Nordby Skøiens Clemens Eiendom.
TIL CLEMENS EIENDOM: Sofia Bjørck går til Bernt Nordby Skøiens Clemens Eiendom.

Går fra SANDS til Clemens Eiendom

Clemens Eiendom har ansatt Sofia Bjørck som ny forretningsutvikler.

Publisert

Sofia Bjørck er jurist og kommer fra SANDS Advokatfirma, hvor hun har vært advokat og partner. Hun blir forretningsutvikler i Clemens Eiendom.

– Jeg vil satse på en rolle som jeg har vært nysgjerrig på lenge, og Clemens Eiendom er et spennende firma i vekst som kan gi meg den muligheten sier Sofia Bjørck.

– Sofia har jobbet med eiendom i hele sin tid som advokat, og har spesialkompetanse innenfor plan- og bygningsrett. Hun kjenner de offentlige beslutningsprosessene godt og har bred kompetanse innenfor utvikling av eiendom. Jeg er stolt over at Sofia ønsker å starte hos oss i Clemens Eiendom, sier Bernt Nordby Skøien, administrerende direktør.

Clemens Eiendom AS er et heleid datterselskap av Opplysningsvesenets fond (Ovf), som er en av landets største grunneiere med rundt 900.000 dekar tomteareal i 297 kommuner. Clemens Eiendom har prosjekter innen by-, nærings- og boligutvikling og skal utvikle fondets arealer kommersielt. Selskapet arbeider i hele verdikjeden, fra planlegging til utbygging, salg og forvaltning.

– Clemens Eiendom er i sterk vekst og skal nå rekruttere flere medarbeidere – både prosjektledere samt en nyopprettet stilling som skal lede satsningen innenfor omsorgsboliger. Vi er i en spennende vekstfase som krever flere ressurser, sier Bernt Nordby Skøien.

Powered by Labrador CMS