SEIRET: Christian Hjelde, Sylvia Nordskar, Henrik Gunnarson og Nikolai Tetre Lunder vant årets Anthon-stafett.

Fredensborg Fritid vant Anthon-stafetten på ny rekordtid

Tirsdagens stafett ga ny deltagerrekord med 70 lag - og 140.000 kroner til en god sak.

Publisert

Etter en forrykende innsats sikret Fredensborg Fritid seg tittelen «Eiendoms-bransjens raskeste lag 2023» i Anthon-stafetten som ble gjennomført i Frognerparken i Oslo tirsdag. Hvert av de 70 lagene stilte med fire deltakere av begge kjønn, ifølge en pressemelding.

Det ble også ny bestetid med 11.16.

– Vi synes det er veldig gøy at arrangementet frister så mange av eiendomsbransjens aktører til å stille lag til vennlig kappestrid til inntekt for et godt formål, sier administrerende direktør Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom.

Til kreftsaken

Lagenes startkontingent går uavkortet til å støtte arbeidet til Aktiv mot kreft, og etter premieutdelingen i Frognerparken overrakte Løvenskiold 140.000 kroner til Aktiv mot kreft.

På plassene bak vinneren i år fulgte DNB Markets Real Estate og Advokatfirmaet Haavind 2. Entra, som vant de to foregående stafettene, landet i år utenfor pallen med en sterk fjerdeplass.

På vinnerlaget fra Fredensborg Fritid løp Christian Hjelde, Sylvia Nordskar, Henrik Gunnarson og Nikolai Tetre Lunder. Det er også verdt å legge merke til at de slo et sammensatt lag av nåværende og tidligere toppløpere fra langrennssporet som løp for Aktiv mot kreft – og følgelig ikke representerte eiendomsbransjen.

Powered by Labrador CMS