Ferdighuskonseptet som tiltrekker seg utviklere

Skalahus er en rasktvoksende og ambisiøs norsk boligkjede i god driv. Med forhandlere fra Grimstad i sør til Fauske i nord, er kjeden godt til stede på det norske boligmarkedet. Skalahus satser også stort innen eiendomsutvikling og prosjektbygging, og tilbyr et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger – fra enebolig til lavblokk.

– Vi har jobbet lenge og vi har jobbet riktig, forteller kjededirektør i Skalahus, Ketil Strand.

– Denne handlekraftigheten har sørget for at vi har klart å skaffe oss tomter i et utfordrende marked og stadig knyttet til oss flere solide forhandlere med unik kompetanse innen både enebolig- og proffmarkedet, forteller Strand.

Optimistisk kjededirektør i Skalahus, Ketil Strand

Et stort utvalg ferdig prosjekterte boliger – klare til bruk for samarbeidspartnere

Husmodellen Ode fra Skalahus er en ny husmodell som kan tilpasses de fleste tomter – små og store, skrå og flate

Smart eiendomsutvikling handler om å utnytte enhver tomt sitt fulle potensiale – og få mest mulig verdi tilbake. Fra enebolig til lavblokk så har Skalahus derfor et bredt utvalg

prosjektboliger klare til bruk for både eiendomsutviklere og tomteeiere som har behov for de riktige boligene til sine byggeprosjekter. Skalahus har et stort spenn i fasader og størrelser slik at det skal være enkelt å finne boligtyper som passer gunstig til alle typer prosjekter, målgrupper og tomtegrunnlag.

Skalahus tilbyr et bredt utvalg flermannsboliger med spenn i størrelser og fasader.

Bestill vårt inspirasjonsmagasin med prosjektboliger her

Moderne lavblokk i tre

Skalahus sin lavblokk i tre er et helt nytt og annerledes boligtilbud til våre samarbeidende eiendomsutviklere og boligkunder. Moderne, innovativt og lyst – men fremfor alt et grønt konsept med positivt CO-avtrykk! Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles i alle ledd for denne lavblokken; fra arkitekturen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg.

Les mer om lavblokken vår her.

Fleksibel tilpasning av alle våre ferdighus

Både med tanke på samarbeidspartnere innen eiendomsutvikling som vil realisere byggeprosjekter - og attraktivitet overfor sluttkunde og målgruppe, er vi i Skalahus fleksible med tilpasning av våre standardmodeller. Her tilbyr vi et tett samarbeid med våre dyktige boligrådgivere og arkitekter for å finne de aller beste løsningene for hvert enkelt unike byggeprosjekt.

Et helnorsk boligkonsept - stadig på jakt etter nye forhandlere

Med store ambisjoner om vekst, er Skalahus interessert i å få flere forhandlere på laget som ønsker å selge et helnorsk boligkonsept. Forhandlerleder Tore Larsen forteller: – Som forhandler i Skalahus står du sterkt sammen i team med solide fagfolk innen alle aspekter av byggeprosjekter. Her har vi troen på erfaringsutveksling og enhver som blir en del av vårt team får muligheten til å sette sine avtrykk i en relativt ny, men likevel godt etablert boligkjede som har kommet for å bli.

Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand i Skalahus er i god driv til å utvikle huskjeden til å bli landsdekkende, og ser nå etter flere lagspillere.

Vil du bli forhandler av det norske boligkonseptet Skalahus? Les mer her. https://skalahus.no/nyhet/vil-du-bli-forhandler-av-et-solid-boligkonsept

Et solid fagmiljø i ryggen

Skalahus har gjennom sitt hovedkontor på Hamar et unikt team i ryggen med kompetanse innen regulering, arkitektur, kalkyle og logistikk, prosjektering, jus, økonomi og markedsføring. Med 30 års erfaring og all denne kompetansen samlet under ett og samme tak, er Skalahus sitt hovedkontor et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging. Noe som kommer både forhandlere og samarbeidspartnere til gode gjennom smidige prosesser, stor gjennomføringskraft og profesjonalitet hele veien.

Samarbeid med norske kvalitetsleverandører

Skalahus samarbeider med velprøvde, norske kvalitetsleverandører som deler våre ambisjoner om kvalitet, fremdrift og gjensidig tillitt. Dette samarbeidet sikrer byggeplassene våre trygghet og forutsigbarhet til enhver tid – og de beste prosessene og sluttresultatene for sluttkundene våre.

Vil du vite mer om eiendomsutvikling med Skalahus? Les mer her.

https://skalahus.no/eiendomsutvikling/

Powered by Labrador CMS