Karriere:

PÅ PLASS: Ida Tørsand (tv), Elise Bjerknes, Tomine Coles og Sivert Mørk er på plass hos Blake. Jonatan Drab var ikke til stede da bildet ble tatt.

Fem nye på plass hos Blake and friends

Design- og merkevarebyrået har hentet nye designere og kommersiell leder fra Try, Røisland & Co, Posten, Design Container og Bly.

Publisert

– Vi jobber bredt med mange ulike oppgaver innenfor design og merkevarebygging og er i kontinuerlig utvikling. Den drives av oppgavene og dem som til enhver tid jobber i byrået. Vi gleder oss over nye ressurser på designsiden, samt et styrket kundefokus gjennom den nyopprettede stillingen kommersiell leder, forteller daglig leder Henrik Hagelsteen.

Blake & friends har spesialisert seg på oppgaver knyttet til kommersialisering av by-, destinasjon- og eiendomsprosjekter, og jobber også innen helse, servering og finans.

– Med gjengen som nå er på plass ser vi frem til å utvikle nye og spennende prosjekter, bidra til verdiøkning for kundene våre og heve nivået i vår egen portefølje, sier kreativ leder, Heidi Mittun Kjos.

Tomine Coles er ansatt som kommersiell leder og kommer fra stilling som markedsansvarlig i Røisland & Co. Hun får et særlig ansvar for utvikling av porteføljen.

– Tomine kjenner markedet, kundebehov og verdien av merkebygging. I tillegg har hun et klart hode med klar tale. Det er ingen ulempe, forteller Henrik Hagelsteen.

Videre er Sivert Mørk ansatt som senior digital designer og kommer fra Try. Der jobbet han med motion og optimalisering til sosiale medier. Fra Design Container kommer Elise Bjerknes. Hun jobber som senior designer og har gjennom flere år jobbet med ulike norske og internasjonale brands. Ida Tørstad og Jonatan Drab er ansatt som designere og kommer fra henholdsvis Posten, og praksis i byrået Bly.

– Fremtiden for Blake er spennende, og vi gleder oss over å møte den med et styrket og meget kompetent lag, avslutter kreativ leder, Heidi Mittun Kjos.

Blake and friends er eid av Estate Media.

Powered by Labrador CMS