SOLGT: Haraldrudveien 11.

LogCap Oslo kjøpte last mile- eiendom av Fabritius

Eiendommen ligger i et av Oslos mest populære lagerområder.

Publisert

Haraldrudveien 11 er en last-mile-logistikkeiendom på 9.200 kvadratmeter på ei snaut 13 mål stor tomt, og fullt utleid til Instabox ifølge en pressemelding.

Salgssummen er ikke oppgitt.

– Det er litt vemodig å selge, men samtidig del av en strategisk tilpasning for Fabritius. Vi vil i enda større grad fokusere på utviklingen av store tomteområder i Drøbak og på Gardermoen, sier administrerende direktør Erik Stensli i Fabritius.

Eiendommen består av fire bygningskropper som henger sammen. Den ligger mellom Haraldrud gjenvinningsstasjon og Risløkka på Oslo Øst.

Logcap har nå 31 eiendommer tett på Oslo og er en ledende aktør innen lager og lett-industrieiendommer i og rundt hovedstaden. Selskapet har totale leieinntekter på over 300 millioner og 150 ulike leietakere. Ambisjonen er videre vekst gjennom utvikling av eiendommene og ytterligere kjøp.

– Vi er veldig fornøyde med kjøpet av en så sentralt plassert logistikkeiendom. Haraldrudveien 11 passer strategisk veldig godt innsier Kristian Hjelset i Arctic, som sammen med ORO forvalter og utvikler LogCap Oslo.

Akershus Eiendom var megler i transaksjonen. Kjøper ble bistått av Schjødt, BER og Crowe Partner Revisjon. Selger ble bistått av Føyen.

Powered by Labrador CMS