POPULÆRT: På et halvt år er halvparten av disse leilighetene solgt.

Etter godt salg blir det byggestart for nok et Gjelsten-prosjekt

Siden salgsstart i juni er nå over halvparten av leilighetene solgt - dermed har styret besluttet byggestart.

Publisert Sist oppdatert

– Dette var verdens beste julegave. Det er et tøft marked om dagen, men vi har hele tiden hatt troen på at dette ville gå bra, sier en svært fornøyd Tone Lindemark i en pressemelding.

Hun er prosjektleder for prosjektet Prinsessealléen skal bygges på Skøyen i Oslo. Det er Neptune Properties som står bak, og er eid av den Oslo-baserte boligutvikleren Gjelsten Bolig.

Stø Entreprenør har planlagt byggestart i løpet av februar 2023, med forventet byggetid på 18 måneder.

Prosjektet består av 76 leiligheter fra 41,5 til 161,5 kvadratmeter. Alle får privat balkong/terrasse og i første etasje kommer det New York-pregede messaninleiligheter med opptil 5,5 m takhøyde.

Leilighetene som er igjen er priset mellom 5,8 og 20,6 millioner kroner.

Ny bydel

Skøyen er et sterkt trafikkert knutepunkt med mange veier samt trikk og jernbane. I følge Oslo kommune skal stedet forvandles til en pulserende bydel de neste årene. Dette vil ha positive konsekvenser for alle som bruker stedet, og kanskje aller mest for de som bor der.

– Biltrafikken skal reduseres og parkering skal bort fra gater og byrom. Det blir fortauer, sykkel- og gangstier, grøntområder og sosiale møteplasser. I årene som kommer skal Skøyen få nærmere 5000 nye boliger, og med det følger skoler, barnehager, butikker, utesteder, infrastruktur og offentlig kommunikasjon, påpeker Lindemark.

Powered by Labrador CMS