Content

Endelig kan bransjen møtes igjen!

Eiendomsutviklingsdagene holdes på Farris Bad 27.-28. august.

Publisert

Etter en vår uten mulighet til å møte bransjekolleger ansikt til ansikt, er det med stor glede og forventning at vi endelig kan invitere til konferanse igjen! Men husk å melde deg på før du tar ferie, kun få billetter igjen.

Det er i store byer at folk ønsker å vokse, bo og jobbe – men hvordan skape en god by for folket? Hva skal til for å utvikle moderne, fremtidsrettede og robuste byer? Å skape en god og fremtidsrettet merverdi i by- og eiendomsutvikling kan gjøres på flere måter. Men verdiskapning betyr hovedsakelig verdiutvikling med fokus på sosial bærekraft, mennesker og kvalitet. Eiendomsbransjen er som andre rammet av koronakrisen. I fremtiden må vi også ha større fokus på helse og velvære. Hvordan integrere dette i fremtidens verdiskapning? Hva er viktigst for bransjen fremover?

En rekke anerkjente fageksperter vil under Eiendomsutviklingsdagene 2020 dele kunnskap og erfaringer om morgendagens bykonsept. Dette blir en tverrfaglig arena om trender, konsepter og verdiskapning for fremtiden.

Hjertelig velkommen til Farris Bad i Larvik 27.-28. august!

Se høydepunkter fra Eiendomsdagene 2019 her: