Content

Frogner House Apartments blir Siddis

Leilighetskonseptet Frogner House Apartments etablerer seg i Stavanger. 200 nyrenoverte leiligheter i hjertet av byen er klare for å huse både forretningsreisende og turister som ønsker å besøke den populære perlen på Vestlandet.

Frogner House Apartments med utspring fra Oslo viderefører nå sitt konsept til Stavanger. Denne høsten vil forretningsreisende og turister få gleden av å bo i nyrenoverte leiligheter i de to bygårdene, Verksgata 12 og Lagårdsveien 61.

-Tiden er inne for å tilby vårt konsept i Stavanger, en by hvor flere av våre gjester har etterspurt vårt konsept. Med rom på 20-90 kvm vil bygårdene bli et godt valg enten man er på forretningsreise eller skal oppleve Stavanger kun for en weekend sammen med venner, sier administrerende direktør i Frogner House Apartments, Pierre Jansson, og legger til:

-Verksgata 12 er en praktfull eiendom i hjertet av sentrum. Med elegant møblerte leiligheter og utsikt mot sjøen vil dette bli en av Stavangers flotteste adresser. Lagårdsveien 61 med sine 150 leiligheter har perfekt beliggenhet til lokaltrafikk og sentrum, og vil være et ypperlig valg for forretningsreisende.

 

Spennende utvikling  
Fordelene ved å bo i serviced apartments er mange og stadig flere privat- og bedriftsreisende velger nettopp dette konseptet. Møblerte leiligheter med fullt utstyrt kjøkken gjør det enklere å skape hjemmefølelsen ved å ha mulighet til å lage sin egen mat, samt frihet, fleksibilitet og mer plass når du er på reisefot.

Vårt konsept går ut på å tilby personlige leiligheter hvor du kan senke skuldrene og føle deg som hjemme. Ved å tilby ekstratjenester som vask, frokost og transport har vi i Frogner House Apartments som mål å gi deg mer enn bare et perfekt hjem under ditt opphold. Vi ønsker at du skal trives i våre leiligheter og nyte alle fordeler ved å bo i leilighet når du er på reise, sier Jansson.

 

Økt etterspørsel
Frogner House Apartments ble startet i 2005 og består av 14 adresser i Oslo, med sentrale lokasjoner i bydelene Frogner, Majorstuen, Bislett og Grünerløkka, og nå to nye i Stavanger.

– Selv om vi har hatt en sterk vekst siden vi startet, har det å vokse raskest mulig aldri vært vårt hovedfokus. Vi streber etter å være den aktøren som klarer å tilby den beste og tryggeste kundeopplevelsen. Dette er satsingen i Stavanger et bevis på – her har vi gått grundig til verks for å lete etter det vi mener er noen av byens beste adresser, og viktigst av alt: funnet dedikerte ansatte som er godt kjente i Stavanger og brenner for å yte god service, sier Jansson.

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig