ANSETTELSER: Bård Bjølgerud og Davoud Amel-Azizpour har hentet rådgivere fra konkurrenten.

Colliers forsyner seg grovt av Cushman

Henter fem av seks personer fra verdivurderingsteamet for å begynne med verdivurdering.

Publisert

Colliers ansetter fem personer fra Cushman & Wakefield Realkapital hvor de har jobbet i omtrent 10 år.

Denne rekrutteringen vil ifølge en pressemelding betydelig styrke Colliers rolle i Norden innen verdivurdering og strategisk rådgivning av næringseiendom. Den nye tjenesten vil bli tilbudt av Colliers Valuation & Advisory.

– Jeg er svært fornøyde over rekrutteringen av noen av de beste talentene i bransjen. Satsningen er en del av vår strategi om å bli en enda mer komplett leverandør av transaksjons- og finansieringsrådgivning. Vi griper denne muligheten til å tenke langsiktig og velger de beste talentene i markedet, sier administrerende direktør Bård Bjølgerud bant annet. l

Davoud Amel-Azizpour som er administrerende direktør i Colliers EMEA (Europe, Middle East og Africa-regionen) legger til:

– Å utvide vårt tjenestetilbud til å inkludere et førsteklasses nordisk verdivurderingsteam er en betydelig prioritet. Vårt pågående mål er å tiltrekke det beste talentet, styrke tjenestene både lokalt og globalt, samtidig som vi utvider mulighetene som er tilgjengelige for våre ansatte, påpeker han.

Får fullt team til høsten

– Vi kan bekrefte at fem ansatte i Cushman & Wakefield Realkapital sin avdeling for verdivurdering har sagt opp sine stillinger. De aktuelle medarbeiderne skal på lojalt vis ivareta sine arbeidsoppgaver ut oppsigelsestiden og bidra til at både eksisterende og nye kunder ivaretas etter vår høye standard, sier daglig leder Petter Wøien-Christensen.

Petter Wøien-Christensen

Han opplyser også at de allerede har ansatt en ny svært erfaren leder av forretningsområdet som blir introdusert for markedet tidlig høst. 

– Samtidig er vi i prosess med å sette et nytt og dyktig komplett verdivurderingsteam som vil ivareta våre mange gode kunder og relasjoner fremover, sier han.

Selskapet har siden 1988 vært et ledende rådgivningshus innen næringseiendom i Norge og dekker alle eiendomssegmenter. 

– Ved etablering av et nytt verdivurderingsteam vil vi fortsette forretningsområdets positive utvikling siden verdivurdering ble etablert i 2003, og på tvers av forretningsområdene videreutvikle verdivurdering som en plattform for strategisk rådgivning for kundene våre, påpeker Wøien-Christensen.

I tillegg til de fem slutter Christopher Paus i megleravdelingen, men han skal ikke til Colliers.

Powered by Labrador CMS