Karriere:

ROLLEBYTTE: Carl Zetterqvist (t.v) er ny sjef for SPG, mens Knut Holte skal bruke tiden sin på strategisk arbeid og styrearbeid i virksomheten.
ROLLEBYTTE: Carl Zetterqvist (t.v) er ny sjef for SPG, mens Knut Holte skal bruke tiden sin på strategisk arbeid og styrearbeid i virksomheten.

Carl Zetterqvist overtar roret i Scandinavian Property Group

Blir ny Managing Partner i Scandinavian Property Group (SPG) etter Knut Holte.

Publisert

Etter å ha vært ansatt i SPG siden 2014, de siste tre årene som operasjonsdirektør og administrerende direktør for det svenske kontoret, er det nå klart at Carl Zetterqvist blir ny toppsjef i selskapet.

– Jeg er både stolt og takknemlig for tilliten jeg har fått til å lede selskapet inn i fremtiden. Etter over ti år i SPG føler jeg meg god forberedt til oppgaven, men er samtidig ydmyk for de utfordringene vi står ovenfor i en verden med store globale endringer, sier han.

I en pressemelding fra SPG fremgår det at Knut Holte vil gå over i en rolle som arbeidende styreleder i selskapet. Holte har ledet selskapet siden etableringen i 2004..

– Jeg skal fortsatt bruke all min tid på SPG, men tiden min skal benyttes til strategisk arbeid og fremtidig utvikling av selskapet, samt styrearbeid knyttet til alle våre prosjektselskaper, sier Holte.

Selskapet opplyser videre at man er veldig glad for at man hadde den beste kandidaten til å overta lederrollen internt i selskapet.

- Med Carl i spissen skal vi arbeide hardt for å forsterke SPG sin posisjon i det skandinaviske eiendomsmarkedet. 

Powered by Labrador CMS