INN I EIENDOM: Erling Braut Haaland og faren Alf Inge har sikret seg eiendomseksponering i Stavanger.

Erling Braut Haaland inn på eiersiden i SVG Property

Erling Braut Haaland og Alf Inge Haaland går inn på eiersiden i Ertvaag-familiens selskap som eier 20 prosent av SVG Property.

Publisert

Det er Dagens Næringsliv og Stavanger Aftenblad som omtaler Manchester City-spissens inntreden i markedet for næringseiendom gjennom et samarbeid med Camar Eiendom. Erling Braut Haaland og faren Alf Inge Haaland eier sammen Sapiens Eiendom, selskapet som nå har gått inn i et nytt selskap som eier 20 prosent av SVG Property. Ertvaag-familiens selskap Camar Eiendom har kontrollen på det nye selskapet, mens Sapiens Eiendom blir sittende med en eierandel på 13 prosent,

– Vi ble i høst kontaktet av Haaland-systemet, med bakgrunn i at de ønsket å investere sammen med oss i vår satsing på næringseiendom i hjemfylket, Rogaland. Vi har holdt dialogen gjennom høsten og frem til jul og har nå inngått partnerskap, hvor vi i første omgang går sammen om vårt eierskap i SVG Property, sier Sindre Ertvaag, investeringssjef i Camar til Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen har Haaland gitt inn med mellom 55 og 60 millioner kroner i eiendomsselskapet som sitter på en portefølje med sentrale Stavanger-eiendommer.

Powered by Labrador CMS