Utvikling:

BYDEL: Når skjer det noe i den nye delen av byen.

Bygger blokker for 400 mill

Der blir det plass til snaut 100 leiligheter i tillegg til næringslokaler.

Publisert

kKruse Smith har signert totalentreprisekontrakt med Inter Eiendom om å bygge fire blokker sentralt i Sandefjord, til verdi 400 millioner kroner, ifølge en pressemelding.

Blokkene inngår i en større transformasjon og byutviklingsområde i bydel NyByen, hvor Inter Eiendom er en dominerende aktør. Prosjektet skal bygges sammenhengende over en parkeringskjeller i Langesgate 6-12, rett ved jernbanestasjonen.

- Det er første gang vi bygger i Sandefjord og for Inter Eiendom. Vi har gjennom de seneste årene jobbet målbevisst for å posisjonere oss sterkere i Vestfold-Telemark, sier Kruse Smiths distriktssjef Are Tafjord.

- For oss som utbygger er det svært viktig at entreprenøren tar inn over seg at den virkelige kunden er sluttbrukeren, og at dette blir det sentrale i samspillfasen, sier daglig leder og hovedaksjonær Jan Hansen i Inter Eiendom.

- Sandefjord kommune er veldig påskrudd når det gjelder saksbehandling. Du får ting videre, fra plan til rammesøknad, via selve byggingen og fram til et prosjekt. Dette gjør det enda mer inspirerende for oss å drive fram utviklingsprosjekter i byen, påpeker Hansen.

Arbeidet er allerede i gang og første bygg skal være ferdig og innflyttingsklart juni 2023. Hele prosjektet skal være ferdig og overlevert våren 2024. Prosjektet er tegnet av PV Arkitekter.

Powered by Labrador CMS