Bolig:

PALMESUS: Dette er Signaturhagens tredje prosjekt i Norge, inkludert en tropisk helårshage.

Bygger 72 leiligheter for 245 mill - inkludert en tropisk hage

Prosjektet Signaturhagen består av tre blokker på fem etasjer midt i sentrum.

Publisert

Veidekke har ifølge en pressemelding fått i oppdrag av Signaturhagen Bolig og Boligbyggelaget TOBB å bygge 72 leiligheter midt i Stjørdal sentrum. Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner før moms.

De tre blokkene får leiligheter fra 42 til 109 kvadratmeter - over en parkeringskjeller. De 37 leilighetene i første salgstrinn er priset fra drøyt 2,8 til drøyt 10 millioner kroner totalt. Inngangsbilletten uten fellesgjeld koster fra 1,68 til 6 millioner.

I første trinn er 14 leiligheter solgt. Tobb utvikler dette prosjektet med bakgrunn i stor interesse fra medlemmene sine.

Som vanlig i Signaturhagens prosjekter skal prosjektet inneholde blant annet en tropisk hage med sommer hele året. Og det kommer næringsarealer på grunnplanet i det ene bygget.

Rivearbeidene på tomta er i gang og planlagt byggestart er i oktober. Går alt etter planen blir det innflytting sommeren 2024.

Signaturhagen Boligs første prosjekt var på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Det er utsolgt, og nå er de påfølgende prosjektene i Stjørdal og Kongsbergs i gang. Så melder selskapet at Skien, Son, Trondheim, Gjøvik og Bergen står for tur.

Powered by Labrador CMS