BYTTER JOBB: Gøril Bergh.
BYTTER JOBB: Gøril Bergh.

Blir sjef i Drammen Helsepark

Gøril Bergh går fra sjefsjobben i Tiger Eiendomskompetanse for å bli daglig leder i Drammen Helsepark.

Publisert

Drammen Helsepark eies av Eidos Eiendomsutvikling, som nylig fikk inn Fabritius på eiersiden, og Bane NOR Eiendom, I de neste årene skal Drammen Helsepark skal bygge en helsepark på 76.500 kvadratmeter på Brakerøya i Drammen.

– Jeg er glad og stolt over å få være med på nysatsingen som innebærer byutvikling, næringsutvikling, eiendomsutvikling og konseptutvikling. Ambisjonen er å etablere og utvikle et «Silicon Valley» innen helsesektoren, sier Bergh.

– Vi er veldig glade for å ønske Gøril Bergh velkommen til Drammen Helsepark AS. Hun har solid bakgrunn med næringseiendom. Med Gøril Bergh har vi fått på plass en viktig ressurs i arbeidet med å realisere helseparken, sier styreleder Morten Austestad i Drammen Helsepark.

Drammen Helsepark vil bestå av flere bygninger som etableres på en strekning på 440 meter mellom Fjordbygata som ligger inntil Brakerøya stasjon og Helsegata mot det nye sykehuset.

I tillegg til helsehus og legevakt kan det også utvikles hotell, butikker, kafeer, utdanning og servicenæringer. Målet er å bygge et miljø for helseindustri i et samspill med forskning og sykehus.

– Ansettelsen er resultat av økt aktivitet. Vi skal videreføre prosesser med interessenter, leietagere og nye leietagere og styrke samspillet med private og offentlige aktører innenfor helsenæringen, sier Austestad.

– Helsesektoren er viktig og i stor utvikling. Ambisjonene til Drammen Helsepark trigget aller mest da jeg søkte stillingen. Denne jobben vil være svært lærerik. I tillegg får jeg brukt det meste av min erfaring og bakgrunn fra ulike deler av eiendomsbransjen. Vi skal fylle store næringsarealer rundt sykehuset. For å lykkes må vi tiltrekke nye virksomheter til Drammen, sier Bergh.

Visjonen til Drammen Helsepark AS er å etablere Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næring.

Powered by Labrador CMS