TAR TOGET TIL LYSAKER: Ingeborg Tveit og Christian Geelmuyden.
TAR TOGET TIL LYSAKER: Ingeborg Tveit og Christian Geelmuyden.

Går til Mustad Eiendom

Mustad Eiendom har hentet Christian Geelmuyden fra Högeh Eiendom og Ingeborg Tveit fra Citycon.

Publisert

Etter å ha jobbet i Höegh Eiendom i nesten 17 år, tar Christian Geelmuyden turen til Lysaker for å være med på å utvikle Lilleakerbyen. Geelmuyden blir utleiesjef i Mustad Eiendom og blir kollega med Ingeborg Tveit, som kommer fra Citycon, hvor hun har vært i åtte år. Tveit blir også utleiesjef,

Ingeborg Tveit kommer fra stillingen som Senior Leasing Manager i Citycon, der hun den siste tiden har hatt ansvar for Solsiden og Down Town. Tidligere var hun fem år i Gresvig i stillingen som etableringssjef. Tveit er utdannet ved NHH.

– Eg har hatt mange lærerike år med gode kollegaer i Sektor Gruppen og Citycon, sier Ingeborg Tveit. No gler eg meg til å få vera med på det mest spanande byutviklingsprosjektet i Stor-Oslo, i eit selskap som tenkjer heilskapleg og berekraftig for både lokalmiljø og leigetakarar.

– Etter mange fine år hos Höegh og ti år med stedsutvikling og utleie i HasleLinje-prosjektet, var tiden nå inne for å skifte beite, sier Geelmuyden. Lilleakerbyens beliggenhet ved kollektivknutepunktet Lysaker, prosjektets visjon og omfang var rett og slett for fristende til å avslå. Mustad Eiendom er også en solid og langsiktig virksomhet med gode verdier. Jeg gleder meg veldig til neste stopp, sier en entusiastisk Geelmuyden som på flere måter nå vender tilbake til gamle trakter. - Det er også litt morsomt at Granfos-delen av Mustads eiendom i 120 år var papirfabrikk i min families eie. Og ikke minst at min første touch med eiendomsbransjen faktisk var som vaktmesterassistent på Granfos Brug i ungdomsårene, avslutter han.

Tidligere jobbet Christian Geelmuyden blant annet flere år som eiendomssjef i Olav Thon Gruppen. Han er utdannet eiendomsmegler fra BI, og startet arbeidslivet i samme bransje.

– Ingeborg og Christian blir svært sentrale i arbeidet med å gjøre oss fortjent til å beholde eksisterende kunder og samtidig forberede oss på den store transformasjonen av området, sier Tone Lien Engnes, kommersiell direktør i Mustad Eiendom.

Powered by Labrador CMS