FRA OSU TIL ONEPARK: Mona Elisabeth Gladhus.
FRA OSU TIL ONEPARK: Mona Elisabeth Gladhus.

Blir markedssjef i Onepark

Mona Elisabeth Gladhus er ansatt som ny markedssjef i Onepark.

Publisert Sist oppdatert

Parkeringsselskapet, som nylig har inngått avtale med Aspelin Ramm og Storebrand for VIA i Vika, har store ambisjoner for 2021. I fjor hadde selskapet rekordmange nysigneringer, og blant kundene er Avantor, Linstow, Selvaag og Mustad Eiendom.

– Ambisjonene til Onepark trigget meg. I tillegg har selskapet et kompromissløst kundefokus. Parkeringsopplevelsen er sømløs, enten du parkerer bilen i garasjen på jobben din, på et kjøpesenter eller ute i bybildet, sier Mona Elisabeth Gladhus.

Onepark drifter rundt 140 parkeringsanlegg over hele landet, og har blant annet ansvar for Nordens største parkeringstjeneste ved Oslo Lufthavn på Gardermoen. Selskapet bruker teknologien autopay som registrerer bilen på vei ut og inn av parkeringsområdet.

– Vi er veldig glade for å få Mona Elisabeth med på laget. Hun kjenner eiendomsbransjen, som er vår absolutt viktigste samarbeidspartner, godt. Næringsbygg i byene har en tredelt funksjon, med kontorer, bygulv og parkering. Gladhus forstår hele kundereisen, og kan vise til imponerende resultater fra tidligere arbeider, sier Oneparks administrerende direktør Leif Nymoen.

Gladhus går inn i ledergruppen i Onepark. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Oslo S Utvikling, og har også bakgrunn fra The Well og som magasin- og markedsdirektør i Søylen Eiendom.

Hør Estates nye podcast Bak fasaden med DJ & Rønne her:

Powered by Labrador CMS