BYTTER: Jan Roll.
BYTTER: Jan Roll.

Blir eiendomssjef i Newsec Basale

Jan Roll går fra Newsec Advisory til Newsec Basale, hvor han blir eiendomssjef.

Publisert

Roll har vært ni år i Newsec Advisory, hvorav de fem første som leder av utleieavdelingen. Nå går han over til Newsec Basale. Der skal han som eiendomssjef få kundeansvar for større internasjonale klienter. Jan Roll er siviløkonom og har mange års erfaring med kapitalforvaltning, shipping og eiendom.

– Vi ser virkelig frem til å få Jan med på forvaltningsteamet i Oslo, og er veldig glad for at Newsec som konsern favner så bredt at vi beholder medarbeidere som ønsker å utvikle seg i andre roller innenfor eiendomsfaget, sier Gjermund Fossnes som er regiondirektør Sørøst-Norge.

– Etter mange år som megler, ser jeg fram til å fylle på med mer kompetanse innen næringseiendom. I nesten hele min yrkeskarriere har jeg vært meglerbasert i en eller annen form, så det blir veldig spennende å fordype seg på flere områder. Newsec Basale er en stor aktør i Norge med over 250 ansatte og sitter med enormt mye kompetanse som jeg ser frem til å få lære av. Videre er jeg sikker på at min erfaring vil komme til nytte i selskapet, sier Jan Roll.