KLAR FOR SATSING: Marie Ameln bli CCO i Marketer Technologies, som skal satse stort internasjonalt.
KLAR FOR SATSING: Marie Ameln bli CCO i Marketer Technologies, som skal satse stort internasjonalt.

Fra Spacemaker til Marketer

Marketer Technologies har ansatt Marie Ameln som kommersiell sjef.

Publisert Sist oppdatert

CCO-stillingen er nyopprettet som følge av at Marketer Technologies ruster opp organisasjonen for internasjonal ekspansjon og nye prosjekter. Estate Nyheter skrev nylig om selskapet, som på tre år har slått seg opp på automatisert markedsføring av eiendom og oppnådd en omsetning på 100 millioner kroner.

Ameln kommer fra Spacemaker, hvor hun har vært data scientist. Hun er utdannet sivilingeniør fra Indøk-linja på NTNU og har tidligere vært medgünder i klesdelingsselskapet Fjong.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått med oss Marie på laget som CCO i Marketer Technologies. Maries brede erfaring fra både produktutvikling, teknologi, oppstartsselskap og kommersialisering gjør at hun vil fylle denne viktige rollen meget godt i en ekstremt spennende tid for selskapet, sier CEO og medgründer i Marketer Technologies Amir Folkestad Habhab.

– Marketer Technologies er et utrolig spennende selskap som med egenutviklet avansert teknologi har klart å fylle et tomrom i markedet som har gjort dem markedsledende på kun få år. Det er utrolig imponerende, og samtidig vet jeg det er mange spennende prosjekter i gjære som snart skal se dagens lys. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som CCO og være med på å bidra til at selskapet når sine høye ambisjoner for fremtiden, sier Marie Ameln