ERFARING: Haakon Sand har lang erfaring fra restaurant- og hotellbransjen og skal jobbe strategisk med vekst og utvikling av konsepter for ORO Living.

Blir driftsdirektør og forretningsutvikler i ORO Living - skal ta en mer aktiv rolle

ORO Living vil ta en mer aktiv rolle i eiendommer som driftes som handels- og serveringssteder. Nå ansetter de en ressurs med spesialkompetanse på dette feltet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig fornøyde med å få Haakon ombord. Han har uvurderlig erfaring etter over 20 år i bransjen fra både inn- og utland. Haakon vil være en viktig bidragsyter i vår satsing innen servering i ORO Living, sier daglig leder Emil Varner Tingulstad.

Haakon Sand kommer fra Sommerro, hvor han har hatt rollen som daglig leder på TAK. Før det har han vært daglig leder i Barcode Street Food, hvor han ledet oppstarten av matsatsingen i Barcode. Han har også vært med på oppstarten av hoteller som The Thief i Oslo og The Savoy i London.

Sand er utdannet innen hotelledelse fra Hotelschool The Hague og har også en Executive Master of Business Administration fra Handelshøyskolen BI.

Haakon Sand vil ha det overordnede operative lederansvaret i ORO Living i tillegg til å jobbe strategisk med vekst og utvikling av konsepter.

– ORO er et veldig spennende og dynamisk selskap med masse ambisjoner og et svært dyktig team. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på utfordringene samt ta del av formingen av veien videre for ORO Living. Reisen vår har så vidt begynt, sier Sand.

Powered by Labrador CMS