FRA OBOS TIL ATTIVO: Marianne Aalby.
FRA OBOS TIL ATTIVO: Marianne Aalby.

Blir CFO i Attivo

Marianne Aalby er ansatt som ny CFO i eiendomsutvikleren Attivo.

Publisert Sist oppdatert

Marianne Aalby kommer fra stillingen som finansdirektør og Investor Relations-ansvarlig i OBOS BBL, en stilling hun har innehatt de siste ni årene. Der har hun ledet OBOS-konsernets finansfunksjon med blant annet ansvar for finansiering av OBOS-konsernet med datterselskaper og tilknyttede selskaper i bank- og obligasjonsmarkedet, risikostyring av konsernets gjeldsportefølje, utforming av konsernets strategier innenfor finansområdet og konsernets Investor Relations aktiviteter. Hun har også hatt en rekke styreverv.

Marianne Aalby er utdannet siviløkonom med MSc. i finans fra Texas A&M University, og er autorisert finansanalytiker (AFA) fra NHH. Hun har tidligere erfaring fra JP Morgan Chase, Nordea, Telenor, Statnett og Formuesforvaltning.

– Det er en glede for oss i Attivo å ønske Marianne velkommen som ny CFO i selskapet. Hennes betydelige erfaring fra eiendomsbransjen, og ikke minst på IR-siden, vil gi Attivo solid faglig tyngde i den videre strategiske utviklingen av selskapet, sier Espen Strand, daglig leder i Attivo.

– Jeg ser frem til å ta fatt på jobben og bidra til Attivo sin videre vekst, sammen med det erfarne teamet selskapet har idag. Attivo er en solid aktør, med betydelig tyngde i eiendomsmarkedet, som det blir spennende å være med på å utvikle videre, sier Aalby.

Hun tiltrer stillingen første april.

Attivo er en eiendomsutvikler som siden starten for over 20 år siden har utviklet over 1 200 boliger og 205.000 kvadratmeter næringsareal. I 2020 var omsetningen på over 1 milliard.

Powered by Labrador CMS