TAKKER FOR SEG: Anders Gregersen mener timingen for å gjøre noe nytt er god i et eiendomsmarked i endring.
TAKKER FOR SEG: Anders Gregersen mener timingen for å gjøre noe nytt er god i et eiendomsmarked i endring.

Anders Gregersen slutter i Neptune Properties

– Tiden var inne for å gjøre noe nytt, sier Gregersen om avgangen.

Publisert

Anders Gregersen har vært adm. direktør i Neptune Properties i fem år, men har nå meddelt styret at han gir seg i selskapet.

– Jeg kjente at tiden var inne for å gjøre noe nytt, og at timingen med et eiendomsmarked i endring er spennende. Neptune Properties er i en god fase, og jeg forlater et velfungerende selskap. Vi har en meget god portefølje med prosjekter, et svært kompetent team, og vi har et solid fundament gjennom vår hovedeier Gjelsten Holding, sier Anders Gregersen.

Han har en oppsigelsestid på seks måneder, og opplyser at han «har noen tanker og ideer som vil bli utforsket» om hva han skal gjøre.

– Vi tar til etterretning at Anders har planer og tanker om egen fremtid, og nå har valgt å fratre sin stilling. På vegne av styret ønsker jeg å takke Anders for tiden i Neptune Properties. Anders har som administrerende direktør i Neptune Properties vært sentral og viktig i, og for organisasjonen. Han har satt tydelige spor, og vil bli savnet av mange. Vi ønsker han lykke til med nye utfordringer, uttaler styreleder Odd-Einar Christophersen i Neptune Properties.

Styret i boligutvikleren går umiddelbart i gang med å finne en erstatter. Gregersen blir sittende som adm. direktør frem til ny leder er på plass.

Powered by Labrador CMS